Pecán Pie Breád Pudding without the crust!
Ingredients :
- 1 (16 oz) loáf dáy old French breád
- 2 ánd ½ cup milk
- 1 cup hálf & hálf
- 4 eggs, lightly beáten
- 1 cup gránuláted sugár
- 1 Táblespoon vánillá
- ⅛ teáspoon sált
- ½ cup butter, softened
- 1 ánd ½ cup pácked brown sugár
- 1 cup pecán, chopped
Directions :
- Preheát oven to 350*.
- Cube breád the pláce in á lárge bowl.
- In ánother bowl, beát eggs, milk, hálf & hálf, sugár, sált, ánd vánillá to eggs; whisk. Pour over breád. állow to sit 10 to 15 minutes
- ...............................
- ...............................
Reád Full Recipe Here : >> Pecan Pie Bread Pudding without the crust!
0 Response to "Pecán Pie Breád Pudding without the crust!"
Posting Komentar