Pecán Pie Breád Pudding without the crust!




Pecán Pie Breád Pudding without the crust!


Ingredients :


  • 1 (16 oz) loáf dáy old French breád
  • 2 ánd ½ cup milk
  • 1 cup hálf & hálf
  • 4 eggs, lightly beáten
  • 1 cup gránuláted sugár
  • 1 Táblespoon vánillá
  • ⅛ teáspoon sált
  • ½ cup butter, softened
  • 1 ánd ½ cup pácked brown sugár
  • 1 cup pecán, chopped



Directions :


  1. Preheát oven to 350*.
  2. Cube breád the pláce in á lárge bowl.
  3. In ánother bowl, beát eggs, milk, hálf & hálf, sugár, sált, ánd vánillá to eggs; whisk. Pour over breád. állow to sit 10 to 15 minutes
  4. ...............................
  5. ...............................




Reád Full Recipe Here :  >>  Pecan Pie Bread Pudding without the crust!


0 Response to "Pecán Pie Breád Pudding without the crust!"

Posting Komentar