Vegán No-Pástá Láságná!!!



Vegán No-Pástá Láságná!!!


This is ádápted from á much richer Itálián vegetáble láságná recipe. Roásting the zucchini ádds á welcome láyer of flávor…


 [ For 7 to 8 people ]    [   Prepárátion time : 22 minute  –  Cooking time : 35 minutes  ]


 Ingredients  


  • 10 Itálián
tomátoes, hálved ánd seeded
  • 2 clove gárlic, chopped
  • tsp dried oregáno
  • ¼ cup olive oil
  • ½ cup finely chopped shállots
  • ½ cup firm tofu, dráined ánd crumbled
  • 1 cup ricottá cheese
  • 1 heáds romáine lettuce
  • 1-1/2 cups ártichoke heárts pácked in oil, dráined ánd chopped
  • ½ lb(s) áspárágus, trimmed ánd blánched
  • 3 cup gráted mozzárellá
  • sált ánd pepper


  • Prepárátion Method


    1. With the ráck in the middle position, preheát the oven to 120°C (250°F). Line á báking pán with párchment páper.
    2. In á bowl, combine the tomátoes, gárlic, oregáno ánd hálf of the oil. Seáson with sált ánd pepper.
    3. Pláce the tomátoes in the pán, cut side down. Báke ábout 2 hours. állow to cool. Pull off the skin by hánd.
    4. ...........................
    5. ........................... >>


    Reád Full Recipe Here :  >>  Vegan No-Pasta Lasagna!!!

    Related Posts :

    0 Response to "Vegán No-Pástá Láságná!!!"

    Posting Komentar