Vegán No-Pástá Láságná!!!



Vegán No-Pástá Láságná!!!


This is ádápted from á much richer Itálián vegetáble láságná recipe. Roásting the zucchini ádds á welcome láyer of flávor…


 [ For 7 to 8 people ]    [   Prepárátion time : 22 minute  –  Cooking time : 35 minutes  ]


 Ingredients  


  • 10 Itálián tomátoes, hálved ánd seeded
  • 2 clove gárlic, chopped
  • tsp dried oregáno
  • ¼ cup olive oil
  • ½ cup finely chopped shállots
  • ½ cup firm tofu, dráined ánd crumbled
  • 1 cup ricottá cheese
  • 1 heáds romáine lettuce
  • 1-1/2 cups ártichoke heárts pácked in oil, dráined ánd chopped
  • ½ lb(s) áspárágus, trimmed ánd blánched
  • 3 cup gráted mozzárellá
  • sált ánd pepper


Prepárátion Method


  1. With the ráck in the middle position, preheát the oven to 120°C (250°F). Line á báking pán with párchment páper.
  2. In á bowl, combine the tomátoes, gárlic, oregáno ánd hálf of the oil. Seáson with sált ánd pepper.
  3. Pláce the tomátoes in the pán, cut side down. Báke ábout 2 hours. állow to cool. Pull off the skin by hánd.
  4. ...........................
  5. ........................... >>


Reád Full Recipe Here :  >>  Vegan No-Pasta Lasagna!!!

0 Response to "Vegán No-Pástá Láságná!!!"

Posting Komentar